Innovative product 2010

Baltic Scientific Instruments proudly informs of taking the first place in “Innovative product 2010” competition among all exporters from Latvia.

read more

LIAA news

SIA BALTIC SCIENTIFIC INSTRUMENTS ir ieguvusi pirmo vietu Latvijas eksportējošo kompāniju vidū konkursā „Inovatīvākais produkts”. Balvu, kura tika piešķirta par konveijertipa rentgenfluorescences analizatora Con-X izstrādi, svinīgā ceremonijā Nacionālajā teātrī pasniedza Latvijas valsts prezidents Valdis Zatlers un ekonomikas ministrs Artis Kampars.

read more

LIAA news

Pašlaik SIA „Baltic Scientific Instruments” (bijusī SIA „Bruker Baltic”) turpina iegādāties materiālus projektam „Rentgen- un gamma starojuma pikseļdetektoru izstrāde attēlu veidošanas sistēmu pielietojumiem”, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās Attīstības Fonds (līgums Nr.L-JPI-09-0063, kas noslēgts starp SIA “Bruker Baltic” un v/a „Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra”). 

read more

LIAA news

Pagaidām SIA „Baltic Scientific Instruments” (bijusī SIA „Bruker Baltic”) nav piedalījusies nevienā izstādē no projektā „SIA „Bruker Baltic” rentgenfluorescences analizatoru nodaļas dalība starptautiskās izstādēs” (līgums Nr. L-ĀTA-09-0177, kas noslēgts starp SIA “Bruker Baltic” un v/a „Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra”) iekļautajām aktivitātēm.

read more

LIAA news

SIA “Baltic Scientific Instruments” 2010. gada 24. septembrī ir noslēgusi līgumu Nr.L-ĀTA-10-0392 ar v/a „Latvijas Investīciju un Attīstības Aģentūra” par projekta „SIA „Baltic Scientific Instruments” pārstāvja tiešā vizīte uz Japānu un Dienvidkoreju” īstenošanu, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās Attīstības Fonds.

read more