Pētījums Nr.14 “Radioaktīvo materiālu automatizētā spektrometra, kurā paraugu maiņu veic robots, izpēte un izstrāde”

SIA „Baltic Scientific Instruments” ir uzsākusi un 2020. gada aprīļa mēnesī plāno pabeigt vispiemērotāko materiālu un komponenšu iepirkuma procedūru saistībā ar pētījumu Nr.14 “Radioaktīvo materiālu automatizētā spektrometra, kurā paraugu maiņu veic robots, izpēte un izstrāde” projekta “Enerģētikas un transporta kompetences centrs” ietvaros, par kuru SIA „ETKC” un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra ir noslēgusi projekta īstenošanas līgumu numurs 1.2.1.1/18/A/001.

read more

Free Release Monitor HERCULES-FRM

Please get introduced with our Free Release Monitor called HERCULES-FRM. The system is basic concept with plenty of available modifications and upgrades based on scintillators and HPGe detectors.

read more

Pētījums Nr.2 “Brīvās izlaišanas radioaktīvo piesārņojumu monitora atomenerģētikas uzņēmumiem izstrāde”

SIA „Baltic Scientific Instruments” ir uzsākusi un plāno pabeigt 2020. gada janvāra mēnesī vispiemērotāko materiālu un komponenšu iepirkuma procedūru saistībā ar pētījumu Nr.2 “Brīvās izlaišanas radioaktīvo piesārņojumu monitora atomenerģētikas uzņēmumiem izstrāde” projekta “Enerģētikas un transporta kompetences centrs” ietvaros, par kuru SIA „ETKC” un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra ir noslēgusi projekta īstenošanas līgumu numurs 1.2.1.1/18/A/001.

read more