Pētījums Nr.17 „Gaisa radioaktīvo aerosolu monitora izstrāde un izpēte atmosfēras piesārņojuma kontrolei”

SIA „Baltic Scientific Instruments” ir pabeigusi vispiemērotāko materiālu un komponenšu iepirkuma procedūru saistībā ar pētījumu Nr.17 „Gaisa radioaktīvo aerosolu monitora izstrāde un izpēte  atmosfēras  piesārņojuma kontrolei” projekta Viedo inženiersistēmu, transporta un enerģētikas Kompetences centrs ietvaros, par kuru SIA „Viedo inženiersistēmu, transporta un enerģētikas Kompetences centra (VITEKC)” un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra 2016.gada 16.septembrī ir noslēgusi līgumu Nr. 1.2.1.1/16/A/008.

read more

Pētījums Nr.3“Automatizēta radioaktīvo atkritumu monitora atomenerģētikas uzņēmumiem izstrāde”

SIA „Baltic Scientific Instruments” ir pabeigusi vispiemērotāko materiālu un komponenšu iepirkuma procedūru saistībā ar pētījumu Nr.3“Automatizēta radioaktīvo atkritumu monitora atomenerģētikas uzņēmumiem izstrāde”projekta Viedo inženiersistēmu, transporta un enerģētikas Kompetences centrs ietvaros, par kuru SIA „Viedo inženiersistēmu, transporta un enerģētikas Kompetences centra (VITEKC)” un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra 2016.gada 16.septembrī ir noslēgusi līgumu Nr. 1.2.1.1/16/A/008.

Saskaņā ar projekta plānu tika pabeigtas sešas apakšaktivitātes. Turpinās dažādi pētījumi, saistīti ar programnodrošinājumu izpēti un gala  programmatūras izstrāde vielas radionuklīdu sastāva noteikšanai un automatizētai mērījumu veikšanai.

read more

Pētījums Nr.17 „Gaisa radioaktīvo aerosolu monitora izstrāde un izpēte atmosfēras piesārņojuma kontrolei”

SIA „Baltic Scientific Instruments” ir uzsākusi vispiemērotāko materiālu un komponenšu pirmsiepirkuma piemeklēšanu saistībā ar pētījumu Nr.17 „Gaisa radioaktīvo aerosolu monitora izstrāde un izpēte  atmosfēras  piesārņojuma kontrolei” projekta Viedo inženiersistēmu, transporta un enerģētikas Kompetences centrs ietvaros, par kuru SIA „Viedo inženiersistēmu, transporta un enerģētikas Kompetences centra (VITEKC)” un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra 2016.gada 16.septembrī ir noslēgusi līgumu Nr. 1.2.1.1/16/A/008.

read more